| Nápady | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Sisi-Alex Divoká kočka
Poeet p?íspivku : 315 Age : 33 Obľúbený žáner : Historicke romany,svetova beletrie Historický hrdina : Kleopatra,Sissi,Alžběta,Viktorie,... Registration date : 01. 05. 07
| Předmět: Nápady Sun Aug 26, 2007 4:13 pm | |
| Mate nejake napady nebo navrhy ohledne fora a chcete je predlozit adminkam? Tady mate moznost... | |
|
| |
Ellenie Divoká kočka
Poeet p?íspivku : 944 Age : 40 Obľúbený žáner : červená knižnica Historický hrdina : Fitzwiliam Darcy Registration date : 01. 05. 07
| Předmět: Re: Nápady Sun Aug 26, 2007 4:33 pm | |
| No so Sisi-Alex sme to dnes rozbehli Asi preto, že je vonku tak krásne a my hýrime nápadmi Takže sme vytvorili pár nových vecí, dúfam, že sa vám budu páčiť | |
|
| |
Sisi-Alex Divoká kočka
Poeet p?íspivku : 315 Age : 33 Obľúbený žáner : Historicke romany,svetova beletrie Historický hrdina : Kleopatra,Sissi,Alžběta,Viktorie,... Registration date : 01. 05. 07
| Předmět: Re: Nápady Sun Aug 26, 2007 5:50 pm | |
| jj, dneska s Ell perlime napady, takze toho mozna dneska pribyde jeste vic... | |
|
| |
Sisi-Alex Divoká kočka
| Předmět: Re: Nápady Sun Aug 26, 2007 7:48 pm | |
| Ellenie? Uz jsi to vymyslela s temi obrazky? Budem davat toho smajla anebo ty knizky? Ja myslela, ze ty knizky, ale jeste to tam nemam. Mam tam porad toho zluteho draka... | |
|
| |
Ellenie Divoká kočka
Poeet p?íspivku : 944 Age : 40 Obľúbený žáner : červená knižnica Historický hrdina : Fitzwiliam Darcy Registration date : 01. 05. 07
| Předmět: Re: Nápady Thu Aug 30, 2007 6:22 pm | |
| Mna napadol minule taky mensi napadik... V rubrike Novinky prispievame novinkami len co sa tyka knih romanov pre zeny, ale co ostatné??? ved sem chodia aj ludia, ktori citaju ci uz detektivky, napatie atd, atd, asi by sme aj ich mali informovat o novinkach z ich sekcie No neviem, co vy na to? | |
|
| |
Nika Moderátor/ka
Poeet p?íspivku : 383 Age : 34 Registration date : 05. 05. 07
| Předmět: Re: Nápady Thu Aug 30, 2007 6:53 pm | |
| Myslím, že to je skvelý nápad Máš pravdu, že nie každý číta ženské romány | |
|
| |
Sisi-Alex Divoká kočka
| Předmět: Re: Nápady Thu Aug 30, 2007 8:19 pm | |
| Ja myslim, ze je to dobry napad. Napadlo me, ze bychom to mohly udelat jak to bylo na starem foru. V novinkach udelat temata podle odvetvi. Takze romany pro zeny, sci-fi, historie, zahady, atd... Co rikate? Jakoze samostatne temata pro kazdy zanr... | |
|
| |
Ellenie Divoká kočka
| |
| |
Sisi-Alex Divoká kočka
| Předmět: Re: Nápady Fri Aug 31, 2007 12:09 am | |
| - Ellenie napsal:
- Sisi-Alex napsal:
- Ja myslim, ze je to dobry napad. Napadlo me, ze bychom to mohly udelat jak to bylo na starem foru. V novinkach udelat temata podle odvetvi. Takze romany pro zeny, sci-fi, historie, zahady, atd...
Co rikate? Jakoze samostatne temata pro kazdy zanr... no to by urcite slo, to nie je zly napad Ok, tak ja to udelam a kdyby se vam to nelibilo, tak to muzeme zmenit... | |
|
| |
Ellenie Divoká kočka
| Předmět: Re: Nápady Fri Aug 31, 2007 12:12 am | |
| - Sisi-Alex napsal:
- Ok, tak ja to udelam a kdyby se vam to nelibilo, tak to muzeme zmenit...
Ok, ta sa do toho daj | |
|
| |
Ellenie Divoká kočka
| Předmět: Re: Nápady Thu Sep 27, 2007 10:40 pm | |
| Som dnes len tak premýšľala, že čo tak sem pridať aj pár tých najlepších časopisov... čo ja viem napr. o mode atd, atd | |
|
| |
Ellenie Divoká kočka
| Předmět: Re: Nápady Mon Oct 08, 2007 1:12 pm | |
| Takže k čomu som dospela? Bolo by dobre, aby sa rubriky rozdelili medzi administratorov a moderatorov, pretoze rubriky ako ceska literatura, detektivky, fantasy atd, atd, vyju prazdnotou a nik sa o nich nestara. Sice som administratorkou tohto fora, ale nemozem sa venovat vsetkym rubrikam, to by som nemala cas ani na skolu, ani na ucenie... Preto by som bola rada, keby ste kazdy z vas popremyslal a dal mi vediet co by si si vzal na starost Budem velmi rada | |
|
| |
Nika Moderátor/ka
| Předmět: Re: Nápady Tue Oct 09, 2007 6:30 pm | |
| Rozmýšľala som nad tým návrhom a myslím, že by to bolo fajn Ale v podstate mi je úplne jedno akú rubriku by som dostala, pretože mám veľmi kladný vzťah k všetkým knihám, takže čo mi pridelíte to budem mať (teda ak mi pridelíte ). | |
|
| |
Ellenie Divoká kočka
| Předmět: Re: Nápady Mon Oct 22, 2007 2:21 pm | |
| Takže som nad tým nejako premýšľala a dala som dokopy rozdelenie sekcií. Vyčlenila som to takto: Administrátorky /Ellenie, Rózi a Sisi-Alex/ - budú mať na starosti chod celého fóra + Rózi - Dobrodružné románySisi-Alex - světová beletrieEllenie - ZáhadyČo sa týka moderátorov je rozdelenie následovné: Meg - česká beletrie + ostatní témataNika - detektívky + napětíAgninral - Fantasy + sci-fiČo sa týka najobsiahlejšej rubriky ROMÁNY PRO ŽENY to ostáva na všetkých, tz. na administrátorov a moderátorov Týmto dňom ďalej Tony prestáva byť moderátorom na fóre. Tak to je asi tak všetko. Ak máte nejaký nápad alebo sa vám nepáči čo vám bolo zadelené, neváhajte, a dajte mi vedieť. Pokúsime sa to nejako vyriešiť.
Naposledy upravil dne Mon Oct 22, 2007 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Nika Moderátor/ka
| Předmět: Re: Nápady Mon Oct 22, 2007 5:40 pm | |
| Ellenie, skvelé rozdelenie-každý má niečo a myslím, že je to spravodlivé. Takže super | |
|
| |
Ellenie Divoká kočka
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nápady | |
| |
|
| |
| Nápady | |
|